Groepen

Kinderdagverblijf (KDV)
Wij bieden een liefdevolle, uitdagende, vertrouwde en veilige speel- en leer omgeving aan voor de kinderen in de leeftijd vanaf 0 jaar tot 4 jaar.
De kinderen kunnen zich op deze groep in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen onder begeleiding van vaste professionele pedagogisch medewerksters.
Er zijn verschillende hoeken gecreëerd waarin de kinderen worden uitgedaagd om te leren, te spelen of gewoon om lekker te ontspannen.

Naschoolse – buitenschoolse opvang

Deze opvang bieden wij aan voor de kinderen in de leeftijd van 4 – 13 jaar
Voor schooltijd is het mogelijk om hier te komen spelen. Wij brengen de kinderen naar school
Na school is het tijd voor vrije tijd! Eerst wordt er een cracker gegeten en drinken erbij, een mooi moment om even de schooldag door te nemen met de vaste pedagogisch medewerkers. Elke dag bieden wij leuke, sportieve en uitdagende activiteiten aan en buiten die activiteiten om kunnen de kinderen volop gebruik maken van de vele ruimtes, zowel binnen als buiten.

Peuterspelen

Tijdens ons peuterarrangement bieden we een doorgaande lijn van peuters naar kleuters door middel van de methode onderbouwd.
Er wordt nauw samengewerkt door o.a. te werken met dezelfde thema's, er worden samen activiteiten gedaan, samen gespeeld, samen liedjes gezongen en educatieve filmpjes bekeken. De programma’s zijn gericht op de totale ontwikkeling van het kind en stimuleren dus zowel de taal en cognitieve ontwikkeling als ook de sociale, emotionele, creatieve en motorische ontwikkeling.

De onderbouwd methode ondersteund de ontwikkeling van het kind door spelenderwijs te leren en ervaren door experimenteren.  
We hebben uitdagende hoeken waar de kinderen tot spel kunnen komen en kunnen leren van en met elkaar.

Wij onderscheiden ons door een aantal activiteiten en uitstapjes:
  • 1x in de maand gymmen samen met groep 1
  • Bezoek aan de opa’s en oma’s  van de buurtkamer
  • Jaarlijks bosuitje
  • Schoolreisje peuters
  • Boekenpret project (dit is ter stimulering van de spraak/taalontwikkeling

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT