Algemene informatie opvang

We bieden verschillende vormen van opvang: KDV, peuterspelen en de BSO. Deze wordt afgestemd aan uw persoonlijk voorkeuren. Er wordt één uurtarief gehanteerd voor het KDV/peuterspelen, dit maakt dat u peuterspelen makkelijk kunt vervroegen/verlengen met kinderopvang. Ook voor de BSO hanteren wij één uur tarief, ongeacht het type contract waar u voor kiest. De openingstijden zijn van 7.00 uur tot 18.30 uur. We zijn het hele jaar geopend, met uitzondering van nationale feestdagen. 
Eten, drinken en luiers zitten bij de prijs inbegrepen.

Verdere informatie over ons aanbod en tarieven vindt u onder Tarievenoverzicht. Tevens kunt u hier de Rekentool vinden om eenvoudig en snel uw prijs te berekenen. 

Communicatie staat voorop bij ons kindcentrum. Via het ouderportaal kunnen wij u op de hoogte houden van de gebeurtenissen van uw kind. Dit kan door middel van het plaatsen van foto’s, verhaaltjes en ook kunnen we met u chatten indien u nog vragen of mededelingen heeft.
Voor de kinderen van 0-2 jaar houden we een logboek bij. Daarin worden de slaaptijden, eetmomenten en speelmomenten bijgehouden.

Onze visie is gebaseerd op het kind, onze organisatie en onze omgeving. Samen zorgen we voor een leeromgeving die rijk, krachtig en betekenisvol is, waarin kinderen de ruimte krijgen.

Het kind staat bij ons centraal!Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT