Kindcentrum Ruinerwold

Binnen het KindCentrum (KC) wordt het beste van 2 werelden gecombineerd: opvang en onderwijs versterken elkaar. Het is ons streven te zorgen dat de overgang van opvang naar onderwijs heel natuurlijk voelt voor uw kind. Zo hebben we een doorgaande lijn op pedagogisch gebied, we hanteren dezelfde afspraken en voor de jongere kinderen gebruiken we dezelfde methode in opvang en onderwijs. We bieden ook VVE aan.

Op KC Ruinerwold krijgt uw kind liefdevolle kinderopvang, afgestemd op de behoeften. KC Ruinerwold is een plek waar het zich in zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. U kunt uw kind bij ons brengen van 7.00 tot 18.30 uur en gebruik maken van gunstige tarieven en flexibele voorwaarden. 
Wanneer u kiest voor KC Ruinerwold zal uw kind kwalitatief goed (Dalton)basisonderwijs krijgen in een veilig (leer)klimaat. Uw zoon of dochter krijgt een breed aanbod waardoor hij of zij de eigen talenten kan ontwikkelen. Uw kind zal een evenwichtige balans meekrijgen van kennis en vaardigheden. 

Onze professionals doen er alles aan om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren vanuit een veilige omgeving. Ze doen dit graag samen met u!Organisatie

Bij Kindcentrum Ruinerwold sluit de kinderopvang naadloos aan op het onderwijs. Zo bieden we alle peuters programma's die vijf dagen per week gevolgd kunnen worden. U mag het ook peuterspeelzaal noemen. Wij noemen het: “Peuterspelen”. Voor kinderen van de basisschool is er een uitdagend en actief dagarrangement. In overleg met u spreken we de begin- en eindtijden af.

Centraal bij ons KC staat de vraag: Wat heb jij nodig? We hebben een eenduidige en organisatorische visie op onderwijs en opvang. We gaan uit van een doorleefde set van normen en waarden. We hanteren ruime openingstijden voor ons KDV en onze BSO en we staan garant voor een doorgaande pedagogische ontwikkeling. Ons ontwikkelingsaanbod wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team van professionals.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.wolderwijs.nl
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT